- 1 avokado
- 1 naranča
- 1 ramstek
- 1 svijetlo zelena tikvica
- 1 šalica kuhanog kus-kusa
- limunov sok
- maslinovo ulje
- listići mente
Priprema:
- Ramstek mora odležati u ulju. Ne solite ga prije pečenja.
- Na vrućoj tavi pecite ga po 2 minute sa svake stane kako bi ostao ružičast.
- Ispečenog posolite, omotajte folijom i ostavite da odmori par minuta prije nego što ćete ga narezati.
- Tikvice nožem za sir narežite na tanke široke trakice. Ispržite ih u wok tavi na sezamovom ulju i ocijedite.
- Avokado narežite i narezane dijelove premažite limunovim sokom da ne potamne.
- Naranču ogulite da ostane samo meso, kus-kus natopite u vrućoj vodi da nabubri.
- Slažite: topli kus-kus, na njega tople tikvice, hladni avokado i toplo meso.
- Začinite preljevom od limuna, maslinova ulja i nasjeckane mente.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....