K1 i Boks

Splitski ‘Pit Bull‘ i ove godine organizira ponajbolji kickboksački kamp na svijetu: Soldić i Brestovac predvode uglednu listu gostiju

Službeni poster Summer kickboxing kampa

 Summer Kickboxing Kamp
Poznati su svi detalji u vezi ovogodišnjeg kickboksačkog kampa koji se održava pod okriljem uspješnog splitskog borilačkog kluba

Pit Bull, jedan od najuspješnijih hrvatskih borilačkih klubova sprema spektakl u gradu pod Marjanom. U Splitu će se od 4. do 11. kolovoza održati vjerojatno najveći i najbolji kickboxing kamp na svijetu. Radi se o sedmom po redu ‘‘summer kampu‘‘ na kojem se očekuje preko 250 boraca. Inače, ostalo je još malo mjesta za prijave, zadnji dan je 15. srpnja, prijaviti se možete na LINKU.

Znamo da je Hrvatska jedna od najjačih svjetskih kickboxing nacija, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Portugalu osvojila je u ženskoj i muškoj konkurenciji čak 10 zlatnih medalja, a kad se radi o ringovnim disciplinama bila je na krovu svijeta. Hrvatske borkinje i borci cijenjeni su na svim meridijanima, a ove godine u Ateni od 2. do 10. studenog održati će se Europsko prvenstvo gdje će naše cure i dečki sigurno opet biti žeteoci medalja.

image

Roberto Soldić

Summer Kickboxing Camp

Posebne atrakcije ovogodišnjeg kampa u Splitu biti će svjetske borilačke zvijezde Roberto Soldić, Sergej Maslobojev, Agron Preteni i Mladen Brestovac. Četvorica velikih boraca sudjelovati će u radu kampa, nuditi svoje veliko borilačko znanje polaznicima.

image

Mladen Brestovac

Summer Kickboxing Camp

U dosadašnjih šest održanih kampova bilo je vrhunski, svi su imali samo riječi hvale za organizaciju i sve što se događalo u Splitu. Miks sjajnog borilačkog iskustva s ljepotama Dioklecijanovog grada i mora, dobitna su kombinacija za sve zaljubljenike u borilački sport. (do)

image

Sergej Maslobojev

Summer Kickboxing Camp

image

Agron Preteni

Summer Kickboxing Camp

Linker
17. rujan 2024 12:50