K1 i Boks

‘On nema bradu napravljenu da primi takve udarce, dok je ovog jako lagano pogoditi. Da moram staviti veliki novac...‘

Anthony Joshua vs. Robert Helenius 

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Svaki od njih posjeduje određene stvari koje su opasne za ovoga drugoga, no Joshua je s razlogom favorit

Subota nam se približava, a zajedno s njom i velika boksačka priredba na Wembleyju. Već dugo nismo imali jedan veliki engleski okršaj za titulu prvaka u teškoj kategoriji, a ovoga puta sastat će se Anthony Joshua i Daniel Dubois. Mnogi Duboisa ne priznaju kao prvaka, no ukoliko pobijedi, morat će.

Ako je pitati kladionice, one su prednost ovoga puta dale bivšem prvaku Joshui, tako da Dubois u ovaj meč ulazi kao autsajder. Kako god, bivši boksač i prvak, Carl Froch, tvrdi da bi radije stavio novac na Duboisa:

‘‘Da se kladim na ovu borbu s velikim novcem, kladio bih se na AJ-a jer je to sigurna oklada. Ali ako koeficijent bude dobar, rekao bih Dubois nokautom. On to ima između svojih zuba. On je u naletu. Ima dvije dobre pobjede. Nadam se da u meč neće ući ljut i da neće staviti previše pritiska na sebe. Joshua nema bradu napravljenu da primi udarac od Duboisa‘‘, rekao je za Coin Poker.

‘‘Trenutno ih ne mogu razdvojiti, ali pametan novac bio bi na Joshuu. Duobisa je lako pogoditi. Uvijek primi velike udarce. Mislim da će početi osjećati veliki pritisak kada bude u centru pozornosti‘‘, dodao je.

Svaki od njih posjeduje određene stvari koje su opasne za ovoga drugoga, no Joshua je s razlogom favorit. Ne smije se Duboisa nikako otpisati jer posjeduje udarac koji može ugroziti bivšega prvaka, a svi znamo da je Joshua padao i u prošlosti. Kako god, jedva čekamo subotu i ovaj fenomenalan teškaški meč, a tko će pobijediti, tada ćemo saznati.

Linker
18. rujan 2024 09:37