- 500 g SPAR Free from Fusilla
- 150 g SPAR Free from Feta sira
- 300 g šampinjona ili bukovača
- 10 cherry rajčica
- 1 vezica kopra
- 1-2 glavice ljubičastog luka
- sol i papar
- maslinovo ulje
Priprema:
- Skuhajte tjesteninu u zasoljenoj vodi. Kad je gotova, ocijedite je i odložite sa strane.
- U međuvremenu, operite i narežite rajčice i gljive (ako su manje na pola, ako su veće, na četiri dijela) te svježi kopar.
- U dubokoj tavi, na malo maslinova ulja popržite sitno nasjeckan luk. Posolite.
- Kad luk postane "staklast", dodajte mu gljive. Posolite, popaprite i pirjajte sve dok gljive ne puste vodu i počnu se pržiti.
- Kad se gljive zarumene tavu maknite s vatre, dodajte kopar i tjesteninu, dobro promiješajte i vratite minutu, dvije na laganu vatru.
- Prije serviranja, u tjesteninu dodajte na kockice narezan feta sir i začinite maslinovim uljem.
U ovom receptu koristili smo ove SPAR Free from proizvode:
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....