UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Objavljena nova snimka kanibalovog napada: Njegova djevojka tvrdi da je bio pod utjecajem - vudua!

Ili su ga drogirali bez njegovog znanja ili je na njega bačena vudu kletva, tvrdi djevojka
 YouTube

MIAMI - Miami Herald u srijedu je objavio priču djevojke monstruma koji je pojeo lice beskućniku , navodno pod utjecajem opasne droge popularno nazvale 'sol za kupanje' . Također je objavio i novu, dosad najdužu snimku s videokamera koje su zabilježile uznemirujući divljački napad.

Djevojka je Rudyja Eugenea opisala kao dragog, pristojnog muškarca koji je nedavno pokušao prestati konzumirati marihuanu i koji nikada nije bio ni najmanje nasilan. Ona tvrdi da je stoga jedino moguće da je Eugene ili bio drogiran bez svog znanja, ili je na njega bila bačena vudu kletva.

Iako ona nije Haićanka kao što je Eugene bio, smatra da ne postoji nikakvo drugo objašnjenje osim da se radilo o nesvjesnom drogiranju ili o nadnaravnim silama.

Opisala je i kako je teklo njihovo zajedničko jutro na dan užasnog zločina i kobne pogibije njezinog dečka. Eugene ju je probudio neobično rano da se pozdravi. Bilo je to u 5:30 ujutro i rekao joj je da se ide naći s prijateljem, ali nije rekao kojim. U rukama je držao Bibliju kad ju je poljubio za rastanak i rekao joj da je voli.

Kojih sat vremena nakon što je izašao, nazvao ju je na mobitel da joj kaže da mu se pokvario auto. Počeo je govoriti kako će zakasniti, a zatim je odjednom rekao da će je odmah nazvati natrag i prekinuo vezu. To je bilo zadnje što je od njega čula.

Inače, Miami Herald piše i kako je beskućnik kojem je Eugene brutalno izgrizao lice, do te mjere da mu je od kože ostao samo vrh brade, jednom pred sobom imao blistavu budućnost kao učenik jedne od najelitnijih njujorških srednjih škola, Stuyvesant High School. Ronald Poppo je maturirao 1964., imao je natprosječni IQ od 129, a znao se šaliti kako će jednog dana postati predsjednik. Ovaj mjesec navršio je 65 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:03