UHIĆEN NA VRIJEME

MONSTRUOZAN PLAN Američki policajac kanibal: 'Mislio sam ju skuhati na laganoj vatri i držati ju živom što je duže moguće'

NEW YORK - Newyorški policajac Gilberto Valle iz Harlema koji je planirao oteti do stotinu žena kako bi ih silovao, zlostavljao i potom ispekao u pećnici ili na ražnju i pojeo uhićen je u srijedu u svome domu, objavile su savezne vlasti u New Yorku.

Iako nijedna žena nije stradala, pomoćnica direktora FBI-a Mary Galligan kazala je da su pojedinosti optužbe koja je podignuta zastrašujuće.

Pretragom FBI-a na njegovu su računalu pronađeni podaci o najmanje stotinu žena s njihovim imenima, fotografijama i drugim osobnim podacima poput adrese.

Na jednom dokumentu otkrivenom na kompjuteru je pisao: "Otmica i kuhanje (Žrtva 1): Nacrt". U datoteci je pisao ženin datum rođenja i ostale osobne informacije, kao i popis potrebni stvari - auto, kloroform i uže.

Gilberto Valle o svojim je namjerama detaljno razgovarao s neimenovanim svjedokom. Dvojac je razgovarao i o korištenju kloroforma kako bi se žrtve onesposobile i prenijele u Valleovu kuhinju u newyorškoj četvrti Queens gdje je po riječima toga policajca pećnica bila dovoljno velika da žena stane uz savijene noge.

- Mislio sam ju skuhati na laganoj vatri i držati ju živom što je duže moguće - napisao je Valle u jednom internetskom razgovoru u srpnju ove godine.

Razmatrali su i pripremanje žena na ražnju te pečenje na živo u kavezu.

Valle se prema navodima policije čak i sreo s jednom od svojih potencijalnih žrtava u restoranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 02:27