JEZIV ZLOČIN

'ŽRTVU JE NAJBOLJE PEĆI KRATKO KAKO BI MESO OSTALO SOČNO' Policajcu kanibalu mailom slao recepte za ljudetinu

Gilbertu Valleu se trenutno sudi da je ubio i skuhao nekolicinu žena

Dok je policija pretraživala njegov vrt u cilju pronalaska tragova, britanski medicinski tehničar Dale Bolinger (57) sinoć je poricao optužbe koje glase da je pomogao njujorškom policajcu da otme, siluje i pojede ženske žrtve.

Naime, Bolinger je uhićen nakon što je objavljeno da je 'policajac kanibal' Gilberto Valle (28), kojem se trenutno sudi da je ubio i skuhao nekolicinu žena , imao pomagača u Engleskoj.

Dale Bolinger je navodno prošlog ljeta pojeo petogodišnjeg dječaka i crnkinju, a Vallea je savjetovao da iskoristi masnoću iz žrtvinih grudi pri kuhanju pudinga i prženih krumpirića. Savjetovao ga je preko e-maila, a imao je i recept za ljudske iznutrice. Savjetovao ga je da žrtvi odreže stopala i ispeče ih na roštilju, tvrdio je da su jako ukusna. Također, kazao je kako je žrtvu najbolje kratko peći kako bi meso ostalo sočno.

- Meso nije baš kao svinjetina, ali je vrlo dobro... pojeo sam jednu crnkinju i bijelca - napisao je Bolinger.

Valleu se ponudio da će doletjeti do njega kako bi mu pomogao ubiti i narezati ženu, te da će ponijeti anestetik i mesarski nož.

Uz Dalea Bolingera uhićen je još jedan 30-godišnjak. Među ostalim optuženi su i zbog posjedovanja fotografija koje prikazuju seksualno zlostavljanje djece.

- NIšta od toga nije bilo stvarno, sve je bila samo mašta. Bio sam glup, jer sam na internetu govorio gluposti i objavljivao glupe stvari jer sam mislio da je to smiješno - kazao je Bolinger.

Njujorški policajac Valle osumnjičen je nakon što ga je njegova žena Kathleen Mangan (27) uhvatila kako gleda internetske stranice o kanibalizmu.

Na Facebook profilu Bolinger je uslikan sa živom zmijom oko vrata i među stvarima koje voli je kulinarska oprema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:09