VELIKI ISTRAŽIVAČKI SPECIJAL NEDJELJNOG

VIDEO Pogledajte primjerenoćnog divljanja po cestama!

Istražiteljski tim Nedjeljnog Jutarnjeg u suradnji s Antenom Zagreb, kamerom je zabilježio uistinu šokantne prizore: jurnjave kroz crveno, sumanuta utrkivanja, pijani i jedva punoljetni vozači. Pošaljite nam: što ste vi doživjeli? čemu ste svjedočili? Snimili ste mobitelom neki slučaj divljanja? >>> SVE PRATITE NA VELIKOM SPECIJALU
 Ronald Goršić/CROPIX

Ovotjedna tragedija ispred zagrebačkog noćnog kluba Gjuro, u kojoj su pregažene tri slučajne prolaznice, nije izolirani incident.

Svakog se petka i subote navečer na ulicama hrvatskih gradova odvija prava borba za preživljavanje. Prolazi se kroz crveno, vozi u vidno pijanom stanju, probijaju brzinski rekordi. Alkoholizirani vozači, uglavnom mlađi, agresivni su, žele se utrkivati, izazivaju sudare. Stradaju nedužni.

Noćno divljanje po ulicama hrvatskih gradova eskaliralo je u posljednjih nekoliko godina.

Veliki specijal Nedjeljnog Jutarnjeg: Noćno divljanje

Istražiteljski tim Nedjeljnog Jutarnjeg u suradnji s Antenom Zagreb nekoliko je tjedana dežurao na najopasnijim punktovima i kamerom zabilježio uistinu šokantne prizore: jurnjave kroz crveno na najprometnijim križanjima, momci koji, vidno pijani, isteturavaju iz noćnih klubova i hvale se kako upravo idu voziti, nabrijani automobili kojima se utrkuju jedva punoljetni mladići, ali i djevojke.

Potresne video klipove prikazivati ćemo u idućih nekoliko dana na portalu Jutarnjeg , a cijelu reportažu potražite u novom broju Nedjeljnog Jutarnjeg, u prodaji 13. veljače.

Na ovaj istraživački specijal odlučili smo se zbog sve ozbiljnije situacije na cestama. Pijani dečko koji je skrivio nesreću ispred Gjure možda i nije divljao, ali dvije su činjenice nepobitne: popio je, a zatim sjeo u auto.

Ukoliko imate snimku divljanja po gradu, prolaska kroz crveno ili želite prijaviti opasne točke u svom gradu, pišite nam na komentarima ili pošaljite anonimnu prijavu putem elektronske pošte .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:37