PRIJAVEN SLUČAJNO

Zagrebački policajac u stanu uzgajao marihuanu! Pao je na nevjerojatan način...

Nakon što su susjedi posumnjali u provalu, patrola je krenula provjeriti dojavu, no umjesto provalnika u policajčevom stanu zatekla je 6 sadnica indijske konoplje, javlja Novi list
 AP

ZAGREB - Mladi zagrebački policajac uhićen je zbog sadnje indijske konoplje što su mu ju kolege pronašli u stanu nakon dojave o provali, javlja Novi list !

Kako doznajemo, riječ je o 24-godišnjaku koji je zaposlen u jednoj zagrebačkoj policijskoj postaji, a u sukobu sa zakonom našao se kada je odlučio posaditi nekoliko stabljika indijske konoplje u improviziranom laboratoriju na ormaru u sobi. Vrlo je vjerojatno da je tu marihuanu uzgajao za vlastite potrebe, a na vlastiti biznis odlučio se zbog previsoke cijene 'trave' na narko-tržištu.

Zato je na internetu, i to kako doznajemo na web-stranicamama 'sensy seeds' i 'pyramid' pronašao način kako da on-line kupovinom dođe do sjemenki indijske konoplje. I doista, pošiljka je vrlo brzo iz Nizozemske stigla na njegovu kućnu adresu, zajedno s uputstvima o uzgoju.

Uz malo truda, improviziranu ventilaciju i postavljene lampe 24-godišnji 'čuvar zakona' uspio je uzgojiti šest stabljika indijske konoplje.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:56