UHIĆENI DILERI

Razbijen narko lanac koji je opskrbljivao karlovačko područje: Uhićeno 12 osoba koje su počinile 46 kaznenih djela!

KARLOVAC - Karlovački policajci su u suradnji sa svojim zagrebačkim kolegama razbili narko lanac koji je drogom opskrbljivalo karlovačko narko tržište. Nakon višemjesečnog praćenja uhićeno je 12 osoba s područja Karlovca i Zagreba u dobi od 23 do 32 godine, koje su počinile čak 45 kaznenih djela vezanih za zlouporabu opojnih droga te jedno kazneno djelo krađe.

Načelnik PU karlovačke Josip Ćelić i glasnogovornica Tamara Grčić izvjestili su da je sedam osoba predano pritvorskom nadzorniku, a protiv ostalih slijedi podnošenje kaznenih prijava redovitim putem. Dvojici je određen pritvor.

- Karlovački i zagrebački policajci izvršili su 13 pretraga stanova, šest pretraga automobila, a obavljena su i dva prepoznavanja. Osumnjičenicima je oduzeto 180 grama marihuane, 74,7 grama amfetamina, 170,2 grama bijele praškaste tvari, 4 tablete, jedna biljka marihuane, tri digitalne vage, dva ventilatora, UV lampa, 22 mobitela, ranije u istrazi i 1,8 amfetamina i 10,6 grama droge MDMA od koje se radi ecstasy - izvjestili su iz PU karlovačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:50