STRADAO BRAČNI PAR

KANJON CETINE Muž skrivio prometnu, pa se ubio skokom u provaliju kada je vidio da mu je žena ozlijeđena

Ozlijeđenu ženu odvezla je Hitna. 'Plakala je, strašno je bilo za gledati', rekao je svjedok
Caporice, 050116.Oko 10,45 sati, pored novog mosta oko dva kilometra od samog mjesta Caporice prema ulazu na autoput, doslo je do prometne nesrece. Vozilo je udarilo u zastitnu ogradu te je u nesreci jedna osoba ozlijedjena. Nedugo nakon nesrece druga osoba iz automobila se bacila s mosta u kanjon Cetine.Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Cizmic / CROPIX

U stravičnom sudaru na mostu preko Cetine, na cesti između Čaporica i Biska, jedna je osoba ozlijeđena, a druga je nakon nesreće počinila samoubojstvo bacivši se u kanjon Cetine, javlja Slobodna Dalmacija .

Prema neslužbenim i nepotvrđenim informacija, stradali bračni par se vozio crvenim mercedesom iz Čaporica prema Bisku. U jednom trenutku, oko 10.45 sati, vozač je izgubio nadzor i udario u zaštitnu ogradu.

Suvozačica je ozlijeđena prilikom udara, dok se za vozača pretpostavlja da se radi o samoubojstvu.

Ozlijeđenu žensku osobu odvezlo je vozilo Hitne pomoći na Hitni kirurški prijem KBC Split odakle je poslana na UZV abdomena. Kako saznaje Slobodna Dalmacija , bila je kontaktibilna i nema vanjskih ozljeda.

- Plakala je dok su je odvozili. Strašno je bilo to vidjeti - kazao je jedan svjedok.

Policija je napravila očevid te istražuju sve okolnosti događaja. Dok se tijelo poginulog ne izvuče iz kanjona mjesto događaja će osiguravati policajci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:39