KRVNI DELIKT U AUSTRIJI

NEZAPAMĆENI HOROR NA JEZERU Raskomadao suprugu i zabetonirao joj glavu u blok koji je iskoristio kao uteg pri suicidu utapanjem

Police block the road to the premises belonging to a suspected poacher who had shot dead three policemen and a paramedic in Grosspriel near Melk, about 80 km (50 miles) west of Vienna September 18, 2013. The man, whom police identified as Alois H., fired repeatedly at police surrounding the farmhouse. After an hours-long standoff, police entered the house and found a charred body in a basement hideaway, Austrian media quoted a police spokesman as saying. REUTERS/Heinz-Peter Bader (AUSTRIA - Tags: CRIME LAW) - RTX13PH5
 © Heinz-Peter Bader / Reuters

Muškarac u Austriji udavio je i potom raskomadao svoju suprugu te je nakon toga njezinu glavu zabetonirao u betonski blok da bi poslije iskoristio taj betonski blok kao uteg prilikom samoubojstva utapanjem u jednom austrijskom jezeru, prenosi AP.

Policijski službenik Gottfried Mitterlehner rekao je da su muškarac i žena bili supružnici stari 72 i 71 godinu iz Njemačke, no odbio ih je identificirati.

Službenici su novinarima rekli da je glava žene pronađena u betonskom bloku u vreći povezanoj za muškarčevu ruku. Muškarac je i na svoju drugu ruku također privezao uteg.

Truplo i vreću policijski su ronioci pronašli u jezeru Traunsee u ponedjeljak. Dan prije pronalaska trupla pronađena su i dva kovčega sa ženinim ostacima kako plutaju blizu obale jezera pored kojeg se nalazi grad Gmunden, udaljen otprilike 80 kilometara od Salzburga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:40