MOŽE LI ODOLITI?

Splićanke, pozor: Pique se u subotu kupa u Podstrani, a Shakira je ostala doma!

Barcelona u Split stiže oko 13 sati u subotu, a Katalonci odsjest će u hotelu Le Meridien Lav
 AFP

U Hajduku raspolažu šturim informacijama o planu i programu Barcelone. U srijedu se još čekala lista igrača koje će trener Josep Guardiola dovesti na Poljud.

Ono što se zna, prenijela nam je Laura Visković, PR Uprave Hajduka. Barca stiže u Split na dan utakmice i vraća se odmah nakon završetka. Neće prespavati u gradu pod Marjanom.

- Imamo informaciju da će Barca stići posebnim čarter-avionom na splitski aerodrom na Resniku u subotu između 12 i 13 sati, a odlaze odmah nakon utakmice. Do utakmice će biti smješteni u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani.

U Lavu igrači Barce neće moći biti potpuno izolirani jer taj luksuzni hotel vrvi turistima u špici sezone. No, Španjolci će imati potpuni komfor jer je riječ o hotelu koji je bio domaćin hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za nedavnu utakmicu s Gruzijom. Nogometaši Barce navikli su na luksuz i sve što ide uz to, a toga im u Splitu neće nedostajati. Naime, hotel Lav nudi ekskluzivan ambijent s otvorenim bazenom, šljunčanom plažom i pogledom na vizure Splita i srednjodalmatinske otoke.

Jedini je problem to što je plaža ispod hotela otvorena za običan puk pa bi se moglo dogoditi da obožavateljice krenu u utrku s Piqueom, Valdesom, Villom i drugim zgodnim i, što je možda i važnije, prebogatim nogometnim zvijezdama.

U hotelu Le Meridien Lav poručili su da su iz Barcelone izričito tražili diskreciju i bez posebnog dopuštenja kluba ne mogu otkriti nikakve detalje vezane uz organizaciju smještaja španjolskih nogometaša.

Laura Visković informirala nas je da Josep Guardiola nije dao intervju “jedan na jedan” nekom od španjolskih medija već dvije godine, nego na takve upite odgovara isključivo preko press službe. Kao što je i uobičajeno, u Splitu će se pojaviti na službenoj konferenciji za novinare nakon utakmice. Guardiolu će u Splitu dočekati i jedno dobro poznato lice - Goran Vučević s kojim je nekad bio cimer na Camp Nou. Prijateljstvo iz igračkih dana povezuje ih i danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:51