TMURNI OBLACI NAD DALMACIJOM

FOTO Olujno nevrijeme spriječilo dolazak Barcelone: Navijači čekali nogometne idole punih sat vremena

Splitska zračna luka bila je, osim turista, prepuna nestrpljivih navijača koji čekaj dolazak svojih nogometnih idola
 Nikola Vilić/CROPIX

SPLIT - Obožavatelji dobrog nogometa i Barcelone umalo su doživjeli veliko razočaranje kada je dolazak nogometaša Barcelone u Split bilo odgođeno je do daljnjeg . Naime, jako grmljavinsko navrijeme potpuno je blokiralo promet u splitskoj zračnoj luci koja je nakratko bila i zatvorena te zrakoplov s vodstvom i igračima slavnog katalonskog kluba nije mogao sletjeti.

Oluja je zračnu luku Resnik uhvatila četvrt sata prije planirano slijetanja Barceloninih igrača i u jednom je trenutku bilo upitno hoće li uopće do slijetanja doći u Splitu.

Državni hidrometeorološki zavod za danas ujutro najavio je kratko nevrijeme s grmljavinom stoga postoji mogućnost da će se oblaci razići.

Zračna luka Resnik bila je, osim turista, prepuna nestrpljivih navijača koji čekaj dolazak svojih nogometnih idola .

Nekoliko minuta iza 14 sati ekipa Barcelone stigla pred Hotel Lav gdje ih je dočekalo nekoliko stotina domaćih i stranih navijača.

Uzbuđenim nogometnim fanovima se, izlazeći iz autobusa, prvi ukazao Josep Guardiola, a nogometaši su potom žurno, kroz sporedni ulaz, uvedeni u hotel.

Euforija zbog dolaska velikih nogometnih zvijezda nije zaobišla ni goste Hotela Lav koji su cijeli događaj revno bilježili svojim fotoaparatima i kamerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:13