KRATKO I JASNO

Ćiro: Ako Bilić ne pobijedi te papke ne zaslužuje SP

S tri boda protiv Estonije Ćiro bi bio siguran za dodatne kvalifikacije

ZAGREB - Miroslav Ćiro Blažević u srijedu je objavio kandidate za posljednje kvalifikacijske utakmice Bosne i Hercegovine u prvom dijelu borbe za odlazak na SP 2010. godine protiv Estonije (Tallinn) i Španjolske (Zenica). No, i tom prigodom nije se moglo izbjeći pitanje o hrvatskoj reprezentaciji.

- Hoće li Hrvatska proći? Proći će, proći... Pa nije Capello papak da pusti Ukrajincima! Ali, ako Hrvatska ne može pobijediti ove papke i ne zaslužuju da se kvalificiraju - citiraju BH-mediji Blaževića.

Na popisu za utakmice 10. i 14. listopada ponovno su dvojica iz HNL-a ( Pandža i Ibričić) te nekolicina koji su dio karijere proveli u Hrvatskoj ( Damjanović, Spahić, Nadarević, Hrgović).

S tri boda protiv Estonije Ćiro bi bio siguran za dodatne kvalifikacije. Govorio je o suparnicima, ali i “unutrašnjem neprijatelju”.

- Hodamo po rubu. Dovoljan je jedan, ali doslovno samo jedan incident navijača i mi smo u autu. Apeliramo, molimo, nemojte paliti baklje i bacati petarde. To je u interesu svih nas. Bio sam u kontaktu s predstavnicima navijača u inozemstvu i skrušeno sam ih molio da ne prave incidente. Dobio sam uvjerenja da do toga neće doći, prenosi sportsport.ba Ćirinu izjavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:33