TRAGIČAR U PORAZU

Allardyce: Ne znam što bi jadni Niko trebao napraviti

Blackburn Rovers' Croatian forward Nikola Kalinic (R) vies with Aston Villa's Bulgarian midfielder Stiliyan Petrov during the league cup semi final first leg football match at Ewood Park, Blackburn, north-west England on January 14, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATES. FOR EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo
 AFP

Na 1-0 poraz u prvom dvoboju polufinala engleskog Carling Cupa od Aston Ville osvrnuo se menadžer Blackburnovih nogometaša Sam Allardyce.

Podsjetimo da je James Milner u 23. minuti zabio jedini pogodak na utakmici pred uzvrat koji se igra za šest dana, sljedeće srijede u Birminghamu, te da je dvije stative za domaćina pogodio hrvatski napadač Nikola Kalinić koji je odigrao cijelu utakmicu.

U 55. je minuti glavom pogodio lijevu vratnicu gostujućeg vratara Guzana udarcem glavom sa šest metara udaljenosti nakon ubacivanja Pedersena s lijeve strane. Deset minuta kasnije s desnog ga je krila prizemnom povratnom loptom proigrao Chimbonda, a Splićanin je lijepim udarcem punom nogom gađao donji lijevi kut Guzanova gola. Lopta se, na njegovu žalost, i taj put odbila od vratnice.

- Iz nekog bizarnog razloga mi jednostavno ne možemo postići pogodak i to je razočaravajuće. Ne znam što bi jadni Niko trebao napraviti. Glavom je pogodio vratnicu, a kasnije se još jedna lopta, koje je izgledala kao da ulazi u mrežu, odbila od stative. Kalinić sve više pokazuje sposobnosti koje ima i baš je neugodno za njega to što nije postigao gol - kazao je Allardyce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:37