REMIX BY YAKKA

JUTARNJI.HR VAM DONOSI NOVI BESPLATNI DOWNLOAD Grupa Detour vam poklanja klupski remix svojeg hita 'Plešem sama'

 Facebook

Nakon osam godina postojanja, uspješnih hit singlova, brojnih rasprodanih koncerata širom Hrvatske, odličnih recenzija albuma, te prvih mjesta na top listi prodaje albuma s aktualnim, trećim studijskim uratkom 'A što ak' ja...' grupa Detour se odlučila za novi iskorak u karijeri. U suradnji s jutarnji.hr poklanjaju svim svojim vjernim ali i novim, potencijalnim obožavateljima specijalni klupski remix hita „Plešem sama“.

Ovaj je singl je u svojoj „originalnoj“ verziji otvorio novo poglavlje njihove karijere. Bilo je prošlo čak pet godina od njihova zadnjeg studijskog albuma, ali se čekanje isplatilo. Istančani pop rukopis glavnog autora Nenada Borgudana donio je grupi Detour prve pozicije radijskih top lista sa originalnom verzijom pjesme 'Plešem sama'. Band je odlučio napraviti i klupsku verziju kako bi zadovoljili i tu specifičnu, rasteću publiku.

Netom što je čuo originalnu verziju na radio postajama, grupi se javio dj i remixer Yakka s idejom pa i prijedlogom da napravi specijalni klupski remix. Yakka je iskusan hrvatski remixer čiji se radovi mogu naći i na međunarodnim izdanjima, poput kompilacije „Most Precious Love“ koja se može preslušati i kupiti na OVOM linku.

Nakon što je dobio potrebne razdvojene kanale, ubrzo je poslao svoje viđenje pjesme. Grupi se svidjelo i ta se verzija sada nalazi ovdje za slobodno preslušavanje i download. Još jedan dokaz, da kad se radi o dobrom osnovnom materijalu, kompoziciji i bazičnoj verziji, pravi majstori svoga zanata uspjevaju naći novo, drugačije, kreativno rješenje, baš kakav je i ovaj klupski remix.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:35