ODMOR U DOMOVINI

IDILIČNA OBITELJSKA ZABAVA U BRAZILU Sammir i Yasmin proslavili treći rođendan sinčića Noaha

Noah je moj najbolji prijatelj, molila sam Boga da mi podari takvo dijete, rekla je nogometaševa zaručnica

Hrvatski nogometni reprezentativac Sammir i njegova dugogodišnja zaručnica Yasmin Chemin (26) u zadnje su vrijeme, nakon brojnih prekida, svađa i trzavica, zaljubljeniji nego ikada dosad.

Njihovu sreću upotpunio je treći rođendan njihova sina Noaha. Proslavili su ga u igraonici u Brazilu, gdje su pred dječaka prostrli brojne poklone i igračke s obilježjima lopte bubamare i Brazilske nogometne federacije.

“Moj svjetski prvak! Noah je ono što sam molila Boga da dobijem kada sam bila trudna: moj najbolji prijatelj, snažne osobnosti kao što je moja. Čestitke mojoj ljubavi, mome životu, mome univerzumu”, napisala je raznježena Yasmin ispod fotografija koje je podijelila na društvenoj mreži. Noah i Yasmin, dok se Hrvatska natjecala na SP-u u Brazilu, navijali su za našu reprezentaciju. Sammirova zaručnica komentirala je zašto Noah ne želi obući brazilski dres.

- To je vjerojatno zato što je rođen u Brazilu, ali začet u Hrvatskoj - rekla je Yasmin, čiji zaručnik od ove zime igra u španjolskom Getafeu. Samir živi u vili u najelitnijem predgrađu Madrida, ima privatnog trenera, a kako se u Španjolskoj ponešto i uozbiljio - prestao je biti vitez šanka - njegova rodbina se nada da će konačno i stati pred oltar s Yasmin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 07:09