LJETNI ODMOR

FOTO: ZLOČESTI DEČKO NOGOMETA VRATIO SE NA OMILJENI OTOK Sammir na Hvaru s jahte pozvao ekipu na ludi provod

Svjetski broj 1 Novak Đoković poželio je osamu u društvu supruge i sina dok je bivši miljenik navijača spreman za razbibrigu
 Duje Klarić/CROPIX

I dok je igrao za Dinamo, za Jorgea Sammira je vrijedilo pravilo da se daje do kraja u čemu god se nađe. Dok igra, igra svom silinom, a kad se zabavlja, samo nebo je granica. Slavnog nogometaša teško da je promijenio i život u Kini gdje je otišao iz španjolskog Getafea u klub Jiangsu Guoxin Sainty, jer sudeći prema njegovim fotografijama na Instagramu kojima je najavio svoj dolazak na Hvar partijanju neće biti kraja.

Krenuo na turneju

Naime, čim je prekjučer stupio na otok, Sammir je krenuo u turneju, a posjetio je za početak poznati klub na plaži Hula Hula gdje je prije dvije godine provodio većinu dana tijekom svog oporavka od ozljede koljena. Doduše, samo je popio piće, ali poznavajući Sammira na Hvar se sigurno nije došao odmarati, pa je već jučer navratio i u popularni klub Laganini na Palmižani gdje je s dvojicom prijatelja zauzeo svoje mjesto za šankom. Nogometaš je na Instagramu uputio i poziv svojim prijateljima da mu se pridruže u zabavi. Na najsunčaniji otok doplovio je na jahti, a radi li se o “Malucivi”, brodu Zdravka Mamića, još uvijek je nepoznato. Prije dvije godine svoju je Malucivu Mamić velikodušno posudio Sammiru da mu bude ugodnije tijekom oporavka. Kad je u pitanju odmor u Hrvatskoj, Sammir je odlučio da je to vrijeme rezervirano samo za njega jer sin Noah i supruga Yasmin s njim su bili na Tajlandu, no na jahtu koja je uplovila na Hvar nisu se ukrcali. Sljedbenike na Instagramu Sammir redovito obavještava o svojem kretanju, a nerijetko se pohvali i u Kini gdje je smješten u luksuznom hotelu u Šangaju.

Drugačiji odmor

Broj jedan svjetskog tenisa Novak Đoković također je za odmor ponovno odabrao Hrvatsku. Dio odmora bio je na Kornatima, na otoku Žutu gdje je vrijeme proveo sa sarajevskim glumcem i redateljem Brankom Đurićem Đurom, njegovom suprugom, slovenskom glumicom Tanjom Ribič i kćeri Zalom. No, uglavnom je na jahti bio usidren na Brijunima. Sa njim su bili sinčić Stefan i supruga Jelena. Razgledavajući ljepote Brijuna, Novak Đoković naišao je i na glumce kazališta Ulysses U trenutku kad je slavni tenisač šetao, ekipa je boćala, pa su pozvali i Đokovića da im se pridruži. Iako se nikad ranije nije okušao u boćanju, spremno je prihvatio poziv glumačke ekipe na čelu sa Šerbedžijom i svojim prirodnim talentom zadivio tamošnju ekipu.

Prenatrpan raspored

Sa svima se rado fotografirao i razgovarao tijekom šest dana koliko je proveo u nacionalnom parku te je bio potpuno opušten i prirodan. Poziv da navrati na jednu od predstava Ulyssesa Đokovića je razveselio, pa je tenisač obećao da će se svakako potruditi ukoliko nađe vremena u svom ionako pretrpanom rasporedu. Iako je bio na zasluženom odmoru, Novak nije izdržao, pa se s Brijuna zaletio i do Umaga na finale ATP turnira. Stigao je nenajavljen kako ne bi bilo prevelike pompe, a njegov je dolazak oduševio prisutne. Nakon toga se vratio na Brijune otkud se, kako doznajemo, otisnuo za Monaco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:52