LUKSUZNI ODMOR

FOTO: BIVŠI VATRENI OČI U OČI S TIGROM U Kini zarađuje milijune i sada maksimalno iskorištava sve blagodati Azije

Bivši Dinamov nogometaš, a sada igrač kluba Jiangsu Guoxin, Jorge Sammir Cruz Campos, iskoristio je stanku u kineskoj nogometnoj ligi i s obitelji otputovao na odmor na Tajland.

Sammir koji obožava društvene mreže i na njima je vrlo aktivan podijelio je fotografije uživanja u egzotici i luksuzu sa zaručnicom Yasmin Chemin i njihovim četverogodišnjim sinčićem Noahom na svom profilu na Instagramu. Za destinaciju su odabrali ekskluzivni tajlandski resort Sri Panwa na Phuketu.

Sammir nije odolio fotografiranju s velikim bengalskim tigrom, što nije preporučljivo, unatoč tome što je pitom, za one tanjih živaca ili plašljivije. Yasmin se doduše nije slikala s tom rijetkom divljom životinjom, no zato se usudila fotografirati svog zaručnika s tigrom. Inače, čini se da je dugogodišnja veza profesorice engleskog jezika i brazilskog nogometaša s hrvatskom putovnicom napokon postala stabilna.

Par je, naime, prekidao već nekoliko puta, potom se i mirio. Tako je bilo i lani uoči SP-a koje se igralo u njihovu rodnom Brazilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:00