NAPORNO VJEŽBANJE

REZULTATI NAKON DVA TJEDNA INSANITYJA Evo što je postigla naša novinarka koja je isprobala intenzivni program treninga

Naša novinarka isprobala je intenzivni program treninga koji poboljšava kondiciju i definira mišiće u kratkom roku
 Boris Kovačev / CROPIX

Uz poneki dan odmora, stigao je posljednji trening Insanityja. Stigla sam sva sretna jer je moja vaga pokazala kilogram manje, a što je najbolje, centimetri su otišli. Kako mi je savjetovao trener Alem, prije početka treniranja izmjerila sam se kako bih mogla pratiti napredak.

Ujutro sam uzela metar i počela bilježiti. Ruke, struk, prsa i bokovi manji su za dva centimetara, a jedan centimetar dobila sam u listovima jer se mišić aktivirao.

Napredak iz dana u dan

Jako sretna stigla sam u fitness klub Ludilo i još jednom stala na vagu kako bi i trener zabilježio napredak. Ono što sam primijetila tijekom dana kada sam trenirala je da mi se metabolizam malo probudio. Gladna sam odmah nakon što se probudim i usvojila sam naviku doručka.

Ranije odlazim na spavanje jer sam već do 22 sata umorna, a budim se mnogo odmornija.

Što se tiče promjena na tijelu, trbuh je uočljivo definiran iako još ima rada na tom području te na rukama osjetim mišiće koje do sada nisam imala.

Nisam očekivala veliku transformaciju u kratkom roku, moja su očekivanja bila realna i to sam dobila. Znam kakvu dobrobit takav način vježbanja donosi tijelu i ne namjeravam odustati.

Ovih dana “navukla” sam se na Insanity, i to baš ovaj rekreativni, tako da mogu uhvatiti svoj tempo i dolaziti kad stignem. Veseli me svaki put kada vidim da neku vježbu mogu izvesti nekoliko puta više nego na prošlom treningu. Svaki mali napredak tjera me dalje i daje mi motivaciju.

Brzi rezultati

Alem mi slaže zadnji trening a mogu te vježbe raditi gdje god da jesam, samo da držim kontinuitet ako ne mogu dolaziti. Obavezno zagrijavanje, serije čučnjeva, skokova, sklekova i trbušnjaka. To je baza.

Nakon treninga razgovaram s trenerima o tome kako ću definitivo nastaviti trenirati jer se nisam uzalud mučila dva tjedna da bi sada sve bacila u vodu. Od svih treninga koje sam isprobala Insanity mi se najviše svidio iako je daleko teži i naporniji od ostalih, ali zato i daje najbolje rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 01:34