FITNESS BLOG

OSMI DAN MOG DVOTJEDNOG INSANITY PROGRAMA Novi izazov: Hodanje u mostu od zida do zida

Zagreb, 240615.Miramarski podvoznjak 5.Viktorija Macukic na treningu insanity pod vodstvom trenera Alena Catica.Na fotografiji: Viktorija Macukic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

Slobodan dan, a moram se dići zbog teninga. Računala sam na to da će možda danas, kako je jučer bio malo teži trening, ovaj ipak biti lakši.

No, prevarila sam se. Kada vam nakon izdržaja, trenerica kaže kako je prva vježba trčanje od zida do zida, a kod svakog morate napraviti jednog marinca, znate da će ovo biti težak trening.

Nakon te vježbe, koju sam pokušala izvoditi pune pola minute, a to je strašno puno kada vam je teško, stigle su još teže vježbe.

Hodanje u mostu od zida do zida nije jednostavno, a još je gore kada nakon toga radite položaj skleka.

Odlučila sam ne brojati vježbe nego jednostavno uhvatiti ritam ostalih u grupi i mijenjati vježbe kako ih oni mijenjaju. To je bio jedini način da preživim ovaj trenig jer ako previše budem razmišljala o vježbama, to će mi biti gore.

Punih 45 minuta je prošlo, gegala sam se za curama koje mnogo duže vježbaju i nekako je došlo vrijeme za istezanje. Najdraži dio treninga. Sljedeći trening je na otvorenom, u Maksimiru.V

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:01