UFC

(FOTO) Oduvijek specifičan; Fanovi su ‘pročešljali‘ Instagram Jirija Prochazke, isplati se pogledati sadržaj koji su pronašli

Jiri Prochazka (lijevo i desno)

 Instagram (jiri Prochazka)
UFC-ov poluteškaš privlači fanove svojom specifičnom osobnošču

Jiri Prochazka jedan je od najboljih poluteškaša na svijetu, ali osim svojim vrhunskim borilačkim vještinama, Jiri Prochazka često zaokuplja pažnju fanova svojom specifičnom osobnošću.

Nadimak ‘‘Samuraj‘‘ jako dobro opisuje Prochazku, a mnogima je poznata priča o tome kako je tri puna dana sjedio u zatvorenoj, mračnoj prostoriji, bez hrane i pića. Prochazka je to napravio kako bi se ‘‘suočio sa svojim demonima‘‘.

Jiri također preferira trenirati na otvorenom, neovisno o vremenskim uvjetima. Brušenje udaračkih tehnika udarajući stabla njegova je uobičajena trening rutina, a sve te Jirijeve navike čine ga zanimljivim za fanove.

Toliko je Prochazka interesantan svojim fanovima da su neki od njih odlučili zaviriti u njegovu povijest na društvenim mrežima. Pod pretpostavkom da će tamo biti zanimljivog materijala, fanovi su ‘‘scrollali‘‘ na starije objave, iako ih Prochazka ima više od 1300 na svom Instagram korisničkom računu.

No, ‘‘lovci na neobično‘‘ došli su na svoje. Prochazkine stare objave na Instagramu dobrano nasmijavaju MMA fanove diljem svijeta i zapravo smo dobili dokaz kako je Jiri oduvijek bio osoba specifičnog karaktera.

Češki poluteškaš na nekim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo, ali vidljivo je kako je i u mlađim danima brinuo o svojoj fizičkoj spremi. Neki ističu kako je djelovao još krupnije i ‘‘izrezanije‘‘ nego danas.

Nećemo vam previše ‘‘spoilati‘‘. Najbolje je da sami prelistate sve te izdvojene fotografije, a potražiti ih možete ispod ovog teksta. Obratite pažnju na ‘‘hashtagove‘‘ i tekstove njegovih objava.

Linker
15. rujan 2024 21:29