UFC

(FOTO) Tri tjedna nakon poroda, MacKenzie Dern ponovno je u dvorani

MacKenzie Dern
Samo tri tjedna nakon što je na svijet donijela svoju kći, UFC-ova borkinja MacKenzie Dern vratila se u dvoranu i krenula s treninzima.

Vrlo popularna UFC borkinja možda i neće uzimati dužu pauzu poput nekih drugih borkinja koje su postale majkama. Barem se to može zaključiti po namjeri da se samo tri tjedna nakon poroda vrati u dvoranu i to tako da je svoju novorođenu kći povela sa sobom. Uostalom, pred ovom 26-godišnjakinjom je još puno posla ukoliko u MMA-u želi postići rezultate kao u grapplingu, gdje je već do 23. godine osvojila sve što se osvojiti može i što je čini vjerojatno najboljom grapplericom u povijesti.

U svojoj dosadašnjoj MMA karijeri, Dern (7-0, 2-0 UFC) ne zna za poraz, no u prvom planu je ostala upamćena po svojim problemima s viškom kilograma, puno više nego po nastupima, koji su bili u rasponu od dobrih do odličnih. Talenta u svakom slučaju ima, no morat će se odlučiti u kojoj diviziji želi nastupiti te žestoko poraditi na borbi na nogama, koja joj je u posljednjim borbama i dalje bila daleko od nekog višeg nivoa.

Prvi preduvjet za uspješan povratak borbama, neovisno o tome kad njega zapravo planira, već je napravila. Što prije krene s radom u dvorani, to će prije doći do onoga što se od nje očekuje. Veliku popularnost ja stekla već i prije nego što je počela raditi ozbiljne MMA rezultate pa time ima sve preduvjete za superzvijezdu. Preostaje joj samo rad.

Linker
18. rujan 2024 04:22