
Trebat će vam:
4-5 krumpira 500 g blitve 10 g feta sira 1 srednje velik luk 3 češnja češnjaka 1 žličica sjemenki koromača sol maslinovo ulje |

Priprema:
Krumpir oguliti i izrezati na tanje ploške, nauljiti ga maslinovim uljem i posoliti pa ga poslagati u posudu za pečenje. Ostaviti da se peče na 180-200 stupnjeva oko 20 minuta. Za to vrijeme skuhati blitvu i dobro je ocijediti, a kada se ohladi narezati je. Na maslinovom ulju dinstati nasjeckan luk i češnjak. Podliti s malo vode ako je potrebno. Kada luk i češnjak omekšaju, umiješati blitvu i sjemenke koromača te prodinstati zajedno oko 2 minute. Izvaditi krumpir iz pećnice pa po njemu rasporediti blitvu i nasjeckani feta sir te peci još oko 2 minute.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....