Dobri restorani 2025.
GDJE KUPITI SIR I VINO? Omiljena trgovina s francuskim proizvodima otvorena na još jednoj zagrebačkoj tržnici, evo detalja Nakon Dolca, Voila – Francuske delicije sada imaju svoju malu specijaliziranu trgovinu i na tržnci Trešnjevka
FERMENTACIJA U SLASTICAMA Sve popularniji mjehurićasti napitak može postati i odličan desert, Petra Jelenić otkrila nam je kako “Radila sam od kombuche žele bombone, sirupe, sorbete, granite, sladolede, močila u njoj biskvite, reducirala je u preljeve, poširala voće. Stvarno se mnogo toga može s tim svestranim pićem”
video
SACHERICA Slastičar koji ju je izumio imao je samo 16 godina, a originalni recept za poznatu tortu i danas se čuva u sefu
PROVJERENO DOBRE Fritule nikad ne odbijamo! Ovo su dva recepta po kojima uvijek ispadnu meke, prozračne i ne previše masne
BRZO, FINO I JEFTINO Konzervu sardina možete pretvoriti u itekako dobar ručak, evo recept za brzinsku pitu koje će se tražiti komad više
ljudi i hrana