Dobri restorani 2025.
UPOZNAJTE MichellA ForA Zaljubljen je u pekarstvo, neprestano uči i radi neke od najboljih kruhova koje smo kod nas isprobali! S nama je podijelio i recept Kiseli kruh danas je jedan od najpopularnijih proizvoda koji se dobiva fermentacijom divljeg kvasca. Zašto je tako? Pa zato što se baš ništa ne može mjeriti s mirisom i okusom svježe pečenog kruha za koji ste kvasac uzgajali mjesecima, barem tako kaže mlada nada zagrebačke pekarske scene Michell Foro
video
Topao, gust i aromatičan Advent u čaši: kako napraviti savršeni kuhani gin s jabukom i začinima kod kuće
MALI SLASNI ZALOGAJI Mala francuska peciva za sirom toliko su jednostavna, a toliko dobra da ih radimo za svako druženje i uvijek su hit
RECEPT MIHOVILA SIĆA Ovakvu piletinu s kobasicama sigurno još niste jeli, donosimo provjereni recept za top jelo na žlicu
ljudi i hrana