Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 45 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 250 g mladog graha
- 2 velike rajčice
- 2 velike mrkve
- 150 g zelenih mahuna
- 1 crvena paprika
- 2 krumpira
- 1 režanj češnjaka
- maslinovo ulje
- sol, papar
- nekoliko grančica svježeg origana
Priprema
1. korak
Nasjeckajte luk. Rajčice prelijte vrelom vodom, ogulite i narežite na kockice. Papriku operite, prepolovite, maknite koštice, narežite je na trakice pa na kockice. Mrkvu očistite i narežite na komadiće. Mahune očistite i narežite na manje komade. Krumpir ogulite i narežite na kockice. Luk dinstajte na maslinovu ulju dok ne postane staklast,
2. korak
Dodajte papriku i dalje dinstajte. Dodajte češnjak, pa kad zamiriše, zalijte vodom i dodajte sve povrće. Kuhajte na laganoj vatri, posolite. Kad povrće postane mekano popaprite i dodajte sjeckani bosiljak.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....