Ovoj kombinaciji nećete moći odoljeti. Omiljeni oreo keksi s prefinom kremom i svježim hladnim jagodama. Predlažemo da budete strpljivi i pričekate dok se cijeta torta prožme i sjedini (čitajet:jutra, ako je radite navečer). Naša Julija, inače autorica bloga Torta, pinjur, pjat , bila j jako uspješna u izradi pa je odlučila podijeliti svoju provjerenu recepturu i s čitateljima Dobre hrane.
Trebat će vam:
Za podlogu:
- 420 g Oreo keksa
- 130 g maslaca
- 90 g sirnog namaza
Za kremu:
- 150 g bijele čokolade
- 140 g slatkog vrhnja
- 250 g mascarponea
- 400 g sirnog namaza
- 150 g kiselog vrhnja
- 50 g soka od limuna
- 100 g šećera u prahu
- 10 g želatine u prahu
- 1 dcl hladne vode
- 260 g slatkog vrhnja
Cijeli recept pročitajte OVDJE .
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....