![36185561](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/13/k_36185561_640.jpg)
Dobri i kvalitetni sastojci, uz malo mašte, mogu postati jako ukusan ručak. Donosimo vam tri ideje što ovaj vikend pripremiti za ručak, a da ne potrošite više od 50 kuna. Dobar vam tek!
Rolano otkošteno pile s pečenim krumpirima
![Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/6/18/rougemarin_pecenka4-221116.jpg)
Canelloni s blitvom i kozjim sirom
![Top view of a traditional italian cuisine dish. Cannelloni with spinach, gorgonzola and walnuts.](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/8/16/14/iStock_16402960_XLARGE.jpg)
Gusta juha od oslića s krumpirom i koromačem
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/17/15/jeftina riba 5.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....