KVALITETNE NAMIRNICE

PRSTI MASNI OD REBARCA: Recepti poznatog zagrebačkog R&B Food-a od kojih će vam se lijepiti usnice!

 Marko Miščević
Više je nego poznato da smo narod od roštilja. U stanju smo zapaliti vatru bilo gdje i konstruirati roštilj i onako na divlje. Kad krene sezona, u proljeće, dim i miris pečenog mesa vide se i osjete u mnogim dvorištima, parkovima, vikendicama, na plažama, pa i na balkonima.

Roštiljanje ili gradelanje zahtijeva određeno znanje i iskustvo. Kao prvo, treba se pobrinuti za nabavu kvalitetne namirnice, treba odabrati i napraviti dobru marinadu te znati pravilno ispeći komad mesa ili ribe. Donosimo vam recepte R&B Food-a za odlična rebarca!

Svinjska rebarca u slatkom crvenom umaku

Marko Miščević

Juneća rebarca s chimichurri umakom

Marko Miščević

Gulaš od rebarca

Marko Miščević

Janjeća rebarca u pistacijama

Goveđe rebro

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. studeni 2024 02:07