7 JELA ZA 7 DANA

Ovog tjedna vraćamo se klasicima, radimo zapečene palačinke, jetrica i jastučiće s pekmezom

 Elena Shashkina
Pomalo zaboravljene klasike stavili smo na tjedni meni pa im dodali i koje novo, jednostavno i brzo jelo stvoreno za užurbane dane

Ovotjedni meni otvaramo brzim tortiljama s jajima, kobasicom i avokadom kojima se i sami povremeno volimo vratiti, posebice za vrijeme užurbanih radnih dana. Tjedan nastavljamo pilećom jetricom u kombinaciji s paletom, a zatim kuhamo i gusto varivo s junetinom, krumpirom i porilukom. U četvrtak radimo slasne zapečene palačinke sa svježim sirom, u petak ribu u vinu, u subotu jednostavno tijesto od brašna, jaja i vode punimo omiljenim pekmezom, a u nedjelju pripremamo slasna rebarca iz pećnice. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

TORTILJE S JAJIMA, KOBASICOM I AVOKADOM

image
Deposit Photos

UTORAK

PILEĆA JETRICA S PALENTOM

image
From_my_point_of_view

SRIJEDA

VARIVO S JUNETINOM, KRUMPIROM I PORILUKOM

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

ZAPEČENE PALAČINKE SA SIROM

image
Elena Shashkina

PETAK

RIBA U VINU

image
Deposit Photos

SUBOTA

JASTUČIĆI S PEKMEZOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

REBARCA IZ PEĆNICE

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 12:08