KEKSI

Biscotti s brusnicama

 Berislava Picek / CROPIX
Recept Žakline Troskot (Amelie)

90 g maslaca, mekanog
150 g šećera
2 velika jaja
1 štapić vanilije
270 g brašna
1 žličica praška za pecivo
1/2 šalice sušene brusnice
1/2 šalice sjeckanih pistacija

Biscotti s brusnicama
Berislava Picek / CROPIX

Zagrijte pećnicu na 165°C. U zdjeli umutite maslac sa šećerom, oko 2 minute, pa dodajte štapić vanilije. Dodajte jedno po jedno jaje. Polako dodajte brašno i prašak za pecivo. Sve temeljito izmiješajte i na kraju umiješajte brusnice i pistacije. Na pripremljenom plehu razvaljajte tijesto u pravokutnik veličine 30x13 cm. Peći 25 minuta pa pomoću oštrog noža ili pizza rezača izrezati 12 biscotta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 22:36