Rade nefiltrirana i nepasterizirana piva s lokalnim i prirodnim sastojcima. Za one koji možda nisu upoznati s ekipom koja stoji iza Gardena, radi se o mladom novozelandskom pivaru Nicku Calderu-Scholesu te začetniku cijelog koncepta Nicku Colganu, koji je javnosti poznat kao organizator The Garden Festivala u Tisnom.
- Koristimo najkvalitetnije sastojke i neke moramo uvoziti, ali trudimo se da što više dodataka koje koristimo za postizanje aroma poput voća i začina koristimo od lokalnih proizvođača. Jako nam je važno da pivo ima punoću okusa i da se istakne njegov karakter - otkrio je Nick.
Vole ideju “piva u limenkama” jer je sadržaj u njima izoliran od svih štetnih utjecaja, brže se hladi od piva u boci, ambalaža je biorazgradiva i puno je manje štete koji mogu nastati u transportu. Odnedavno njihovo pivo možete pronaći i u centru grada, točnije u Preradovićevoj, odmah pokraj poznatog Alcatraza.
The Garden Bar & Kitchen je nova investicija Nicka Colgana koja nudi širok raspon piva, ali i uzbudljiv jelovnik koji su sastavili s bivšom cheficom Dubravkinog puta, Priskom Thuring. Na jelovniku se, osim mesa, nalaze tapasi (mali zalogaji) poput nachosa, čipsa od batata, popcorn piletine...
Svaki od zalogaja je pomno uskalđen s pivom koje nude. Uz dobre zalogaje i pivo, gosti mogu očekivati i dobar provod, budući da idejni začetnici najavljuju i nastupe različitih DJ-eva.
Radno vrijeme lokala je od ponedjeljka do srijede od 8 do 24 sata, od četvrtka do subote od 8 do 01 sat, a nedjeljom od 10 do 22 sata.
Ako ih planirate posjetiti, javite nam dojmove!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....