TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo povrtno varivo, slane palačinke s kobasicama i slasne okruglice od riže

 Lauripatterson
Među ovotjednih sedam recepata uvrstili smo i jedan engleski te jedan talijanski klasik, morate ih isprobati

Ovotjedni meni u potpunosti smo prilagodili vremenskim prilikama pa tako idućih sedam dana uživamo u toplim i slasnim zalogajima koji griju iznutra i izvana. I dok smo užurbani ponedjeljak rezervirali za vrlo vjerojatno najbržu tjesteninu koju možete zamisliti, u utorak se posebno veselimo toplom povrtnom varivu sa slanutkom i špinatom. Želite li ga još malo obogatiti, svakako razmislite o tome da dodate i koji komad suhog mesa ili kobasicu. Srijedu smo rezervirali za engleski klasik koji bi vas mogao osvojiti već na prvi pogled, dok u četvrtak pripremamo hrskave popečke od krumpira u kombinaciji s istom takvom piletinom. Na riblji petak odlučili smo se za ražnjiće s tave, dok u subotu pripremamo hrskave talijanske okruglice od riže i gljiva. Naravno, osim gljiva, u rižu možete upakirati i druge dodatke po želji, poput sezonskog povrća ili pak komadića mozzarelle u sredini. Za nedjeljni ručak pak pripremamo svinjetinu u bogatom umaku od korjenastog povrća, a poslužujemo je uz omiljene nam njoke.

PONEDJELJAK

Brza tjestenina s rajčicom i mozzarellom

image
Annapustynnikova

UTORAK

Povrtno varivo sa slanutkom i špinatom

image
Haoliang

SRIJEDA

Slana palačinka s kobasicama

image
Zkruger

ČETVRTAK

Popečci od krumpira s piletinom

image
Freeskyline

PETAK

Ražnjići s lososom i povrćem

image
Lauripatterson

SUBOTA

Hrskave okruglice od riže

image
Lauripatterson

NEDJELJA

Svinjetina u bogatom umaku od povrća

image
Mizina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 22:11