
Restoran Lari&Penati, smješten u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, danas radi posljednji dan, a potom na najmanje šest mjeseci zatvaraju svoja vrata, rekao nam je vlasnik Igor Tomljenović. Kako nam je objasnio, napokon kreće protupotresna obnova i konstrukcijsko ojačanje zgrade, zbog čega jednostavno moraju uzeti pauzu od nekoliko mjeseci.
"Danas radimo zadnji dan prije stanke, bit ćemo zatvoreni otprilike šest mjeseci, tako nekako previđamo i oko toga smo dosta optimistični. Otvorit ćemo ponovno otprilike u kasno ljeto, ranu jesen. To vrijeme ćemo iskoristiti za to da malo osvježimo lokal i meni, ali prvo se moramo malo odmoriti od posla, stresa i svega što nas ovih dana čeka."
Dodao je i kako su svoje stalne goste o svemu već obavijestili, a kako inače sve detalje i informacije objavljuju na društvenim mrežama pa će se tamo moći saznati i kada ponovno otvaraju.
Lari&Penati inače je jedan od zagrebačkih zicera, mjesto gdje uvijek znate što ćete dobiti i gdje je kvaliteta jela uvijek na istoj razini. Cijene su ovdje uvijek pristojne, baš kao i porcije, pa nije ni čudno da su u posljednjih 14 godina, koliko postoje, postali jedan od omiljenih restorana u centru, ali i općenito u Zagrebu. Njihova najpoznatija jela su svakako krilca, recept za koja se nalazi i u kuharici ‘Mama zna‘ Suzy Josipović Redžepagić, ali i slastan Reuben sendvič.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....