Svi znaju da u Rougemarinu nalazimo provjereno dobre lešade, burgere i da na tom živom mjestu možete računati na dobar provod s društvom. U skladu s tim chef i vlasnik Rougemarina, Marin Medak, osmislio je novi niz događanja srijedom: Galić Wine Night.
U suradnji s vinarijom Galić, Medak svojim gostima nudi meni od četiri slijeda po cijeni od 160 kuna, a svaki je slijed popraćen jednim od Galićevih vina.
Evo kako izgleda večerašnji meni:
- Marinirani brancin sa salsom od tri vrste naranče
Galić Graševina 2011 - Kremasta juha od škampa s čipsom od rogača
Galić Sauvignon Blanc 2011 - Pačji confit na pireu od batata i špinata coulis od mišancije
Galić Crno 9 2009 - Tart limun
Ovaj put favorit nam je juha, što vi kažete?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....