NESREĆA NA D-20

Prilikom uključivanja u promet sa šljunčanog dijela, oduzeo prednost motociklu pa završili u kukuruzištu

Težina zadobivenih ozljeda naknadno će se okvalificirati te potom slijedi utvrđivanje odgovornosti 28-godišnjeg vozača

Nesreća u Štefancu

 Pu Međimurska/

Neoprezno uključivanje 28-godišnjeg vozača osobnog automobila na državnu cestu broj 20 između međimurskog Štefanca i Svetog Križa u večernjim satima stajala je ozljeda 22-godišnjeg vozača motocikla koji je na kraju vozilom Hitne pomoći prevezen u čakovečku bolnicu.

Policijski očevid je pokazao da se nesreća dogodila oko 19.30 sati na gore spomenutoj dionici državne ceste kada se 28-godišnji muškarac u vozilu varaždinskih oznaka uključivao sa šljunčane površine na prometni kolnik. Pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala državnom cestom zbog čega je u prednji dio automobila, prednjim bočnim dijelom udario motocikl čakovečke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnjak.

- Uslijed siline udara motocikl i vozač izletjeli su izvan kolnika, niz cestovnu bankinu na travnatu površinu te potom i u polje kukuruza. Ozlijeđeni motociklist prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Težina zadobivenih ozljeda naknadno će se okvalificirati te potom slijedi i pravna kvalifikacija događaja odnosno prekršajna ili kaznena odgovornost 28-godišnjeg vozača osobnog automobila - kažu iz PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 17:00