PRESLATKI!

Nepozvani gosti banuli na vjenčanje: Pogledajte kako su ‘prekontrolirali‘ razne biljke

Premda im je jedna žena nastojala dati do znanja da su nepoželjni, oni se na nju nisu obazirali

Ilustracija

 Owen Newman/nature PictureLibrary/profimedia

Na većini se vjenčanja pojavi kakav neželjeni gost. Dok je uglavnom riječ o kakvom ne pretjerano dragom rođaku, postoje vjenčanja s druge strane svijeta na kojem se pojave neopisivo slatki nepozvani gosti. Ne svima, nažalost, no neki imaju sreće da im klokani dođu pronjuškati što imaju na meniju za taj dan. Doslovno.

Upravo to zabilježila je jedna Tiktokerica koja se bavi snimanjem raznih stvari vezanih za vjenčanje u Australiji. Sredinom kolovoza bila je na jednom vjenčanju, na kojem je trebala snimiti mladence, uređenje prostora, dizajn stolova... Ni ona niti itko drugi nisu očekivali da će na svadbu nepozvani banuti klokani. Oni su provjerili cvijeće na stolovima, pa su odlučili zadržati malo za uspomenu. Bacili su se i u ‘kontrolu‘ drugih cvjetnih aranžmana, nimalo sramežljivo.

Kada ih je jedna žena pokušala natjerati da odu, prstom im pokazavši da nisu dobrodošli, oni su je jednostavno ignorirali i nastavili svoje istraživanje zanimljivosti na vjenčanju na kojem su se odlučili nepozvani pojaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 09:54