DIRLJIV SUSRET

Sretan kraj četiri dana duge potrage: U rijeci Savi pronađen pas Hor, vatrogasci su ga izvukli van

Rijeka je, naime, tijekom noći nabujala, pa se razina vode podigla i ljubimcu onemogućila da se sam izvuče
 Azil Dumovec

Prije četiri dana jedan je hrt pobjegao svojoj vlasnici u Zagrebu. Ona nije iz naše zemlje, pa psu nije grad uopće poznat. Objave o tome da se Hor traži preplavile su društvene mreže. Nekoliko puta je viđen, ali nije uhvaćen, jer je bio veoma prestrašen i prilično nepovjerljiv.

Četiri dana njegova je vlasnica strahovala od najgorega, dok ga je tražila. Obavijestila je o njegovom nestanku sve koje je mogla, a onda i sklonište u Dumovcu. A ona je u utorak, konačno, stigla vijest da je pronađen. I to u nezgodnoj situaciji.

image
Azil Dumovec

Rijeka Sava je, naime, noći nabujala, pa se razina vode podigla. Hor se vjerojatno poskliznuo i upao. Sreća je da ga je vidjela žena koja je, shvativši da mu sama ne može pomoći, nazvala Dumovec.

Oni su u pomoć pozvali vatrogasce.

- Pas je ubrzo izvučen na sigurno. Osušili smo ga i očitali mu čip. Bili smo presretni kad smo shvatili da je riječ o psu s početka priče. Nazvali smo njegovu vlasnicu, a njihov ponovni susret ne znamo opisati riječima. Iskoristit ćemo samo jednu jedinu riječ: ljubav - objavili su iz Dumovca.

image
Azil Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 00:48