Ostalo

PFL će povratak Francisa Ngannoua vrlo skupo platiti, predsjednik tvrdi: ‘Koštat će nas više nego UFC-ova priredba u ‘Sphereu‘!‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Mjesta na ovom ‘‘cardu‘‘ još ima, a s obzirom na budžet ove priredbe, jedva čekamo vidjeti koja to velika imena PFL još sprema

Točno mjesec dana ostalo je do velikog povratka Francisa Ngannoua u MMA kavez. Nakon napuštanja UFC-a, potpisao je za PFL gdje još uvijek nije debitirao, a to će učiniti 19. listopada ove godine u Saudijskoj Arabiji. Renan Ferreira bit će čovjek koji će ga dočekati nakon gotovo tri godine bez MMA borbe.

Također, prošloga vikenda UFC je održao pravi spektakl u ‘‘Sphereu‘‘, a ukupna vrijednost projekta bila je preko 20 milijuna dolara. PFL-ov predsjednik, Donn Davis, tvrdi da će ih povratak Francisa Ngannoua stajati skuplje nego UFC 306 spektakl prošloga tjedna:

‘‘Cijena ove borbe je astronomska. Dana White konstanto govori o tih 20 milijuna dolara za taj event u ‘Sphereu‘, ali ovo košta više. Borci ovdje zarađuju više. ‘Card‘ će biti najavljen i bit će još velikih borbi koje će se naći na njemu. To sve nas je koštalo više nego UFC-ova priredba u ‘Sphereu‘‘, rekao je Davis u razgovoru za New York Post.

Kako za sada stoje stvari, Cristiane Justino i Larissa Pacheco nastupit će u sunaslovnoj borbi večeri, tako da je pomalo teško povjerovati da će ih ova priredba baš toliko koštati. Naravno, postoji šansa da je Ngannou toliko skup da će većina tog novca pripasti njemu, a sjetimo se i da svaki njegov protivnik mora dobiti minimalno dva milijuna dolara.

Kako god, mjesta na ovom ‘‘cardu‘‘ još ima, a s obzirom na budžet ove priredbe, jedva čekamo vidjeti koja to velika imena PFL još sprema. Zasigurno mogu složiti jedan odličan ‘‘card‘‘, a hoće li to uspjeti, ovisi isključivo o njima.

Linker
18. rujan 2024 12:36