FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
terapeut otkriva

Video koji je pogledan četiri milijuna puta: 15 vrlo važnih stvari koje biste trebali znati o svom partneru (ili partnerici)

Vjerojatno nećete moći odgovoriti na sva pitanja pa to možete shvatiti i kao malu, zabavnu vježbu koja stvara jači osjećaj bliskosti i povezanosti

Koliko dobro poznate svog partnera? Obiteljski terapeut Jeff Guenther iz Oregona na TikToku je podijelio video koji je nazvao „15 malih, ali vrlo važnih stvari koje biste trebali znati o svom partneru nakon 6 mjeseci veze” i koji je pogledan nevjerojatnih 4 milijuna puta.

Popis stvari koje bi trebalo znati kreće se od partnerove omiljene hrane do nečeg najkontroverznijeg u vezi njega. Guenther radi kao obiteljski terapeut više od 15 godina i fokusirao se na problem kako da se ljudi osjećaju sigurniji u sebe i vrijedniji poštovanja u vezi. Za Insider je izjavio da se možda nekome može činiti glup taj popis pitanja, ili se pitanja možda mogu činiti nevažnim, ali odgovori na sva ta pitanja daju sliku o tome tko je zapravo i kakva je osoba vaš partner.

- Vjerojatno nećete moći odgovoriti na sva pitanja pa to možete shvatiti i kao malu, zabavnu vježbu koja stvara jači osjećaj bliskosti i povezanosti ako kroz popis pitanja prođete zajedno sa svojim partnerom ili partnericom - rekao je.

Važna pitanja

  1. Kako želi proslaviti svoj rođendan?
  2. Koliko vremena nasamo mu je potrebno u danu, ako ga uopće treba?
  3. Koja je njegova (njena) omiljena hrana?
  4. Što ga pali i dovodi u raspoloženje za seks?
  5. Koliko vremena mu (joj) treba da se spremi i izađe?
  6. Koja je njegova omiljena tv emisija, film, bend?
  7. Koja je njegova najkontroverznija osobina, stav, čin?
  8. Tko mu je najbolji prijatelj i zašto?
  9. Koji član obitelji ga najviše uzrujava i zašto?
  10. Što će ga trenutačno nasmijati?
  11. Koja je njegova najveća nesigurnost?
  12. Koji je najbolji način da mu date podršku kad je pod stresom ili uzrujan?
  13. Što zapravo želi od ove veze?
  14. Na što će si dopustiti da potroši previše novaca?
  15. Koje je njegovo najveće grešno zadovoljstvo?
@therapyjeff 15 small but very significant things you should know about your partner 6 months in to relationship. #relationshiptips #love #datingadvice #mentalhealth #therapy #dating ♬ original sound - TherapyJeff

Video je brzo prikupio 4,4 milijuna pregleda i 669.300 lajkova, a korisnici TikToka su pritom dodavali i svoje prijedloge koje bi još važne stvari trebalo znati.

- Na koji način vješa wc papir - našalio se Mars Wolf Locs.

No, drugi su imali ozbiljnije prijedloge za dobra pitanja za postaviti partneru ili odgovoriti na njih u svrhu poboljšanja veze i bliskosti.

- Kako procesira ljutnju. Ja želim da me se ostavi na miru da to proradim i tek onda mogu govoriti o tome. Nemoj me tjerati da da razgovaram dok još ni sam ne znam što osjećam - kaže UEA.

- Kako voli izražavati ljubav i na koji način je voli primati - predložio je Nasz Soogund.

- Kako misli da brineš o njemu? - predlaže korisnik tabularasa444.

Neki drugi koji su pogledali video šalili su se na račun toga da čak ni sami ne znaju odgovoriti na ta pitanja o sebi.

- Ni sama ne znam te stvari o sebi. U pomoć - rekla je Christine Ann.

Linker
17. rujan 2024 12:01