To je onaj najdublji i najbolji dio nas
 FOTOGRAFIJE: MSTUDIOIMAGES GETTY IMAGES
online radionica

Otkrijte svog unutarnjeg junaka

Kad se ponovno povežete s njime odjednom sve postaje jasnije i smislenije

Ovo je vrijeme kad na površinu izlaze mnoge naše osobine na koje smo bili pomalo zaboravili. Raduje vidjeti kako se u teškim situacijama ponovno budi suradnja, podrška, jedinstvo i junaštvo. Bude se one najvrjednije ljudske kvalitete.

Jeste li ikada razmišljali o tome da u svakome od nas postoji nešto što bismo mogli nazvati "unutarnjim junakom" ili "junakinjom"? To je onaj najdublji i najbolji dio nas, dio na koji bismo bili najviše ponosni, kad bismo kroz njega živjeli.

No, čest je slučaj da se taj naš dio, ta esencija našeg bića nije kroz život dovoljno probudila, nije njegovana i poticana, nije joj davano dovoljno prilike da se izrazi.

Taj vaš unutarnji junak/junakinja usko je povezan s onim što zovemo "životnom svrhom". Kad se ponovno povežete s njime odjednom sve postaje jasnije i smislenije - on vas nepogrešivo vodi stazom koja je za vas najbolja, na kojoj vaše srce pjeva i na kojoj ste najveći dar ljudima koji vas okružuju.

U Centru SRETAN DAN uskoro počinje još jedna online radionica od 4 susreta u kojoj ćete pronaći i probuditi svoje unutarnje junake, jedinstvene za svakog od vas.

Radionica je nastala na osobnom iskustvu voditeljice, naše kolumnistice Sanje Plavljanić-Širola, kojoj je upravo otkriće njene unutarnje junakinje jasno pokazalo novi životni put i potaklo njenu promjenu zanimanja i niz čuda koja su se zatim dogodila.


Ne dopustite da prođe život, a da niste upoznali svojeg unutarnjeg junaka

Doznajte detalje i dojmove polaznika OVDJE

POČETAK RADIONICE: 19. siječnja 2021. (utorak) 18:00-20:00

Radionica se odvija 4 utorka za redom.

MJESTO: ONLINE

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

CIJENA: 2 rate od 230kn

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
20. rujan 2024 04:55