Jedeš ga bez grižnje savjesti

Testirali smo čokoladni namaz bez šećera i oduševili se!

U moru čokoladnih namaza na tržištu teško je pronaći onaj koji u svom sastavu ne sadrži obilje (skrivenih) šećera... Ipak, uspjeli smo pronaći jedan - jedan, ali itekako vrijedan! I znate što? Nas je osvojio...

Zamislite ovo, postoji pravi čokoladni namaz napravljen od belgijske čokolade i svježe prženih lješnjaka - ali, za razliku od drugih sličnih namaza, ovaj je potpuno bez dodanog šećera i bogat je proteinima! Dakle, postoji čokoladni namaz koji možete jesti bez grižnje savjesti!

Samo za taj osjećaj...

Njegovo ime je Proteinella i napravljen je od prefine belgijske čokolade i ukusnih lješnjaka koji hrskaju pod zubima.

Isprobali smo je na stvarno mnogo načina i nismo se mogli odlučiti koji nam se više sviđa, a onda smo odustali - jedemo je kako nam dođe i to bez grižnje savjesti!

S visokim udjelom proteina u ovom namazu, Proteinella je pravi hit među svima koji brinu o svojem zdravlju i formi, a s obzirom da postoji pregršt načina na koji Proteinellu možete uvrstiti u prehranu, nema razloga da u ovoj super slastici ne uživate redovito.

Kako je jesti?

Slobodno se opustite i poigrajte Proteinellom jer nema razloga brinuti da ćete se uz ovaj čokoladni namaz udebljati! Mažite je na kruh ili krekere, dodajte omiljenom kolaču, voću, kaši ili mliječnom napitku... A možete se poslužiti i našim receptima!

Uživajte i vi u ovom fantastičnom čokoladnom namazu bogatog okusa i super nutritivnog sastava svakodnevno bez grižnje savjesti. Mi hoćemo!

Proteinellu možete kupiti u Fitness.com.hr Web shopu.

200 ml grčkog jogurta
2 žlice Proteinelle
1 banana
4-5 kockica leda

Priprema:

  1. Sve sastojke ubacite u blender i miksajte dok ne dobijete fini kremasti smoothie. Uživajte!

200 ml grčkog jogurta
100 g Proteinelle
voće po izboru: jabuka, ananas, jagoda, banana, kruška...

Priprema:

  1. U blender ubacite grčki jogurt i Proteinellu i izmiksajte dok ne dobijete jednoličan kremasti namaz.
  2. Ako je veće, voće narežite na kockice. Umačite voće u namaz i uživajte.

3 banane
1 šaka oraha
2 žlice Proteinelle

Priprema:

  1. Banane ogulite i narežite na kolutove pa zaledite.
  2. Potom bananu ubacite u blender, dodajte Proteinellu pa dobro izblendajte.
  3. Na kraju dodajte usitnjene orahe, dobro promiješajte i zaledite.

250 g Proteinelle
10 žlica zobenog brašna
2 jaja
2 šake lješnjaka, nasjeckanih

Priprema:

  1. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
  2. Sve sastojke pomiješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
  3. Smjesu istresite u lim za pečenje ili kalupe za muffine, pa po vrhu pospite komadićima lješnjaka.
  4. Pecite 30-ak minuta. Ohladite i uživajte!

Linker
04. studeni 2024 12:28