- 96 g Letifico brašno od badema
- 4 žlice kokosova brašna
- ½ žličice soli
- 1 žličica praška za pecivo
- 170 g mozzarele
- 80 g maslaca
- 1 jaje
- 4 žlice kečapa
- 2 žličice origana
- 1 jaje (za premazivanje)
Kad imate sve, onda:
- Zagrijte pećnicu na 175 °C.
- U jednoj posudi pomiješajte sve suhe sastojke.
- U drugoj posudi s vilicom sjedinite maslac i mozzarela sir. Smjesa mora biti glatka. Možete ju i na kratko staviti u mikrovalnu pećnicu.
- Kada se smjesa malo ohladi dodajte jaje.
- Pomiješajte suhe i mokre sastojke kako bi dobili kompaktno tijesto.
- Razvaljajte ga na pobrašnjenoj površini debljine od oko 0,5 cm.
- Tako razvaljano tijesto premažite kečapom i posipajte origanom.
- Režite trakice debljine 1,5 cm te svaku zavijte.
- Trakice stavljajte na pleh na koji ste prethodno stavili papir za pečenje.
- Premažite ih razmućenim jajetom i pecite u pećnici 15-20 minuta do zlatno žute boje.
Možete ih poslužiti s kečapom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....