- 30 listića bosiljka
- 1 veliki češanj češnjaka
- 1 šaka neposoljenog kikirikija (ukloniti valja i crvenu ljuskicu)
- 4-5 jušnih žlica maslinovog ulja
- 2 jušne žlice ribanog parmezana
- 3-4 jušne žlice ribanog ovčjeg sira (ja sam koristila sir od ovčjeg i kravljeg mlijeka)
- ½ čajne žličice krupne soli
Priprema:
- U mužaru zdrobite češnjak. Dodajte sol i bosiljak te ih dobro usitnite. Da budem iskrena, meni je to bilo prezahtjevno pa sam sve prebacila u visoku posudu, dodala maslinovo ulje i izmiksala štapnim mikserom.
- Potom dodajte kikiriki, parmezan i ovčji sir te sve dobro homogenizirajte. I to je to. Gotovo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....