- 100 g tostiranih lješnjaka
- 1 žlica Letifico ulja badema
- 50 g svježih datulja
- 100 g Letifico medene kreme s dodatkom kakaa
- 1 žlica kakaa u prahu
- 50 g kokos mrvica
- 50 g zobenih pahuljica
- prstohvat soli
Priprema:
- Prepečene lješnjake stavite u sjeckalicu i dodaje ulje badema te miksajte dok se lješnjaci posve ne usitne. Krenuti će se pretvarati u maslac od lješnjaka, tj. postati će kremasti namaz.
- U usitnjene lješnjake dodajte datulje, kokos mrvice, zobene pahuljice, kakao u prahu, mali prstohvat soli i Letifico medenu kremu s dodatkom kakaa te još jednom dobro usitnite.
- Smjesa treba postati ljepljiva i povezati se u kuglu.
- Oko 1 punu žličicu smjese oblikujte u kuglicu i uvaljajte u kokos. Postupak ponovite dok ne potrošite svu smjesu.
- Kuglice spremite u hladnjak i probajte ih ne pojesti sve odjednom. Tamo vas mogu vas čekati tjedan dana, ako imate dovoljno samokontrole.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....