7 dag kvinoje
1,75 dl kokosova mlijeka
2 žlice vode
1 žličica nerafiniranog šećera
malo soli
3,2 dag kokosovih listića
svježe sezonsko voće
Priprema:
- Stavite kvinoju u veliku zdjelu i prelijte je vodom. Rukama trljajte zrna 30 sekundi. Isperite i ocijedite. Ponovite dvaput.
- Pomiješajte kvinoju, kokosovo mlijeko, vodu, smeđi šećer i sok. Kuhajte na laganoj vatri 15 minuta dok tekućina ne ispari. Posljednje dvije minute miješajte da ne zagori.
- Dok se kvinoja kuha, tostirajte listiće kokosa u pećnici dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Ohladite.
- Servirajte kvinoju s kokosovim listićima, bananom, jagodama ili voćem po izboru.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....