- 1 glavica zelene salate
- 1 češanj češnjaka (za kruh)
- 3 šnite kruha
- 2 žlice maslinova ulja
- 2 tvrdo kuhana jaja
- 3 šake parmezana
- papar
Za dresing:
- 1 žličica senfa
- 1/2 žličice octa
- 3 do 4 žlice maslinova ulja
Priprema:
- Kruhu odstanite koricu, a mekani dio narežite na kockice.
- Operite salatu i osušite.
- Skuhajte jaja i ohladite.
- Na tavi zagrijte maslinovo ulje i dodajte sitno kosani češnjak, kockice kruha i lagano posolite.
- Pržite kruh dok sa svih strana ne dobije zlatnu boju i postane hrskav.
- Salatu složite na tanjure kao podlogu za sastojke (možete je narezati ili ostaviti listove cijele).
- Na salatu poslažite tvrdo kuhana jaja narezana na ploške, parmezan i prepečeni kruh.
- Umiješajte dresing i prelijte preko salate, posolite i popaprite.
- Možete dodati i pržena pileća prsa.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....