MODERNIZACIJA U PETROVOJ

Sve o ginekologiji na jednom mjestu

Centar je namijenjen svim djelatnicima za sastanke i stručne skupove te studentima, koji će tako biti povezani s Medicinskim fakultetom
Zagreb, 310310.U Petrovoj bolnici svecano je otvoren Informaticko edukacijski centar Katedre za ginekologiju i opstetriciju, klinike za zenske bolesti i porode KBC-a Zagreb. Na slici slijeva u desno:Prof. Mate Mareljovic, Prof.Dr.Sc. Stipe Oreskovic (EPH), Prof.Dr.Sc. Slavko Oreskovic-predstavnik Klinike, Prof.Dr.Sc. Davor Milicic-Dekan. Foto: Boris Arbanas / CROPIX
 Boris Arbanas / CROPIX

Nakon obnove Odjela za patologiju i trudnoću, u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj danas je otvoren i Informatičko-edukacijski centar Katedre za ginekologiju i opstetriciju. U moderno uređenim prostorijama bivše knjižnice postavljeno je šest računala s internetskom vezom, a na raspolaganju je i više od stotinu knjiga i časopisa starih i do sto godina.

Investirano 180.000 kuna

Centar je namijenjen djelatnicima za sastanke i stručne skupove te studentima, koji će tako biti povezani s Medicinskim fakultetom. Otvorenje centra, u koji je uloženo oko 180.000 kuna, potaknuo je Europapress holding.

Najavljena obnova Klinike

Svečanom otvorenju, na kojem je najavljena obnova i drugog kata Klinike, prisustvovali su Slavko Orešković, pročelnik Katedre za ginekologiju u opstetriciju i predstojnik Klinike, Davor Miličić, dekan Klinike, i Stipe Orešković, član Uprave EPH-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:54