NOVO VODSTVO

Na kormilu Korčule Marija Boban

Gradski prostor u najmu je Marinka Bobana, a posao vođenja lokala preuzela je njegova supruga Marija

ZAGREB - Kultni zagrebački riblji restoran Korčula, na uglu Preradovićeve i Tesline ulice, omiljeno lunch break okupljalište poslovnih ljudi zaposlenih u središtu grada, ali i mnogih turista koji ga posjećuju, dobio je novog voditelja.

Iznimna popularnost

Gradski prostor u kojem se nalazi Korčula u najmu je Marinka Bobana, unajmitelja i vlasnika još nekoliko ugostiteljskih objekata u gradu, a posao vođenja lokala preuzela je njegova supruga Marija Boban. Dosadašanji voditelj Jakov Pavić, najzaslužniji za iznimnu popularnost Korčule i njezino čvrsto pozicioniranje unutar zagrebačkog ugostiteljstva, otišao je s mjesta voditelja.

Svježe namirnice

Konobari ne žele komentirati promjenu voditelja i uvjereni su da će se posao nesmetano nastaviti.

Hoće li novi voditelj mijenjati fizionomiju Korčule, koja je stekla status nepretenciozne konobe s pretežito mediteranskom ponudom vrlo postojane kvalitete, zasad nije poznato. Jakov Pavić bio je, među ostalim, poznat i po tome što je svako jutro na obližnjem Dolcu nabavljao svježe namirnice i zajedno sa suprugom Marijanom, zaposlenom u kuhinji, bio sklon inoviranju ponude, upitno je hoće li nova posada Korčule uspješno zamijeniti dosadašnji tandem.

Za vjerne posjetitelje ipak je najvažnije da se godinama izgrađivan ugled restorana ne naruši zbog promjene voditelja najzaslužnijeg za dugogodišnje uspješno poslovanje Korčule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:39